Geopend tot 00:00

TEL 074 376 1288
Eetcafe de Burgemeester

Lachen bij De Burgemeester

𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪: 𝗟𝗮𝗰𝗵𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗺𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿 🎭
In een reeks van 3 shows organiseert Nailed It Events voor Eetcafé de Burgemeester in Delden comedyavonden onder de naam ‘Lachen bij de Burgemeester!’
Data’s
22 september 2023
10 november 2023
23 februari 2024 Uitverkocht!

Vincent Geers (MC)

Vincent Geers is al meer dan 20 jaar stand-up comedian en won in 2007 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. Sindsdien maakt hij theaterprogramma’s, speelt hij comedysets in binnen- en buitenland en is hij een veelgevraagd mc/presentator.

Ook speelt hij stand-up comedy acts voor bedrijven waarbij gerefereerd aan de organisatie of hij maakt een act op maat. Hierbij speelt de interactie met het publiek altijd een grote rol.
In zijn standaard acts gaat het vooral over het alledaagse leven. Relaties, angsten en het menselijk gedrag zijn onderwerpen waar hij het graag over heeft.

Naast zijn werk als comedian geeft hij theaterworkshops en is hij ook regisseur en schrijver voor theater en televisie. Hij zit in de redactie van ‘Dit Was Het Nieuws’ en hij schreef o.a. voor Javier Guzman, ‘Het correspondents dinner van Mark Rutte’, ‘Is Er Een Dokter In De Zaal?’ en ‘the Roast of Johnny de Mol’.

 

Emiel van der Logt

In 2011 zet Emiel van der Logt zijn eerste stap op een comedy podium en is meteen verslaafd. Na het behalen van een finaleplaats bij het prestigieuze cabaretfestival Cameretten in 2014 gaat hij de theaters in met zijn eerste solo voorstelling ‘Stop met huilen’ (Deze speelt hij uiteindelijk zelfs in Jakarta). Vervolgens tourde hij 3 seizoenen met ‘Serieus’ en staat hij momenteel in het theater met zijn 3e programma ‘Geen Spijt!’.

Hij vertelt zijn verhalen vol overtuiging, hoge energie en het tastbare gevoel van plezier. Zonder filter en zeker niet politiek correct: Emiel weet altijd grote kwesties op een heerlijk humoristische wijze te vatten.

Thijs Kemperink

De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink heeft zich stap voor stap opgewerkt binnen het cabaret-en comedylandschap. Hij won echter geen enkele comedyprijs, omdat hij aan geen enkele wedstrijd heeft meegedaan. Wél gaat de energieke krullenbol succesvol het hele land door, met avondvullende shows en als comedian. Theaters, festivals en huiskamers; Thijs komt overal graag, als het er maar gezellig is.

Met zijn zelfspot, levenslust en kritische blik op alledaagse zaken is ieder optreden een feestje. Thijs houdt zichzelf en zijn publiek graag een spiegel voor, met als resultaat dat je je altijd wel ergens in herkent.

2022 © Eetcafé De Burgemeester

website door Tom