Geopend tot 00:00

TEL 074 376 1288
Eetcafe de Burgemeester

Lachen bij De Burgemeester

𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪: 𝗟𝗮𝗰𝗵𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗺𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲𝗿 🎭
In een reeks van 3 shows organiseert Nailed It Events voor Eetcafé de Burgemeester in Delden comedyavonden onder de naam ‘Lachen bij de Burgemeester!’
Data’s
22 september 2023
10 november 2023
23 februari 2024
Kaarten zijn nu verkrijgbaar aan de bar.

Riza Tisserand

De presentator van de eerste avond Lachen bij de Burgemeester, oftewel de Master of Ceremonies (MC) is niemand minder dan Riza Tisserand! Riza is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma’s als ‘Padoem Patsss’, ‘Raymann’s Suikerfeest’ en ‘Comedy Explosion’. Als schrijver schreef hij onder andere voor Guido Weijers en Javier Guzman. Riza heeft inmiddels twee avondvullende shows op zijn naam en momenteel tourt hij met zijn nieuwe show ’90’s Kids’ door het land. Riza legt je uit hoe de avond in z’n werk gaat en kondigt de andere comedians aan. Maar tussendoor verrast hij je met grappen die zo snel gaan dat je je kop er wel bij moet houden! Heb jij al kaarten voor 22 september?

 

Silvester Zwaneveld

Eén van de comedians ken je wellicht nog uit zijn tijd met Arie Koomen, toen ze het succesvolle cabaretduo Arie & Silvester vormden. Silvester is een alleskunner; hij staat al jaren op de planken en heeft inmiddels een groot aantal avondvullende shows gemaakt. Daarnaast schrijft, regisseert en animeert hij. Dit seizoen tourt hij met comédienne Berit Companjen langs de Nederlandse theaters met de show ‘Hij zei, zij zei’. Zijn humor is doordacht; soms liefdevol, soms grof, maar altijd scherp! Ook van interactie met het publiek is Silvester niet vies… Tijdens ‘Lachen bij de Burgemeester’ op vrijdag 22 september speelt hij zijn beste grappen, speciaal voor jou! Heb jij al kaarten?

Tim Hartog

Tim Hartog is een comedian van het observerende soort. Van jongs af aan vertelde hij graag verhalen. Het leek dan ook vanzelfsprekend dat hij hier iets mee zou gaan doen. Dat én het feit dat en het feit dat een glansrijke carriere als profvoetballer er niet meer in zat. Of zoals zijn coach van de plaatselijke voetbalvereniging op legendarische wijze sprak: ‘Het zit wel in je kop, maar niet in je poten’. Deze rasechte Rotterdammer studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en sindsdien is hij een veelgevraagd comedian. Hij stond in de finale van het Leids Cabaretfestival en hij is vaste bespeler van Comedyclub Haug. Op TV was hij onder andere te zien in de Grote Improvisatieshow. Daarnaast speelde hij al op festivals als Lowlands, Oerol en Paaspop. En last but not least speelt Tim op vrijdag 22 september bij ons, tijdens ‘Lachen bij de Burgemeester’!

2022 © Eetcafé De Burgemeester

website door Tom