Gesloten tot 16:00

TEL 074 376 1288
Eetcafe de Burgemeester

Over ons gezellige eetcafe

Aan de Langestraat in het centrum is het enige bruine eetcafé van Delden gevestigd. Bezoekers kunnen even binnenlopen na een vermoeiende werkdag, of tijdens de avonduren genieten van een hapje en drankje. In onze sfeervolle eetcafé kunt u genieten van een heerlijke diner. De Burgemeester is een gezellige plek waar je met vrienden, familie of collega’s volop kunt genieten, bijpraten, biljarten, darten en feesten.

Tot Zo!

Reserveren Onze Arrangementen

Diner

Diner
Bij eetcafé de Burgemeester kun je voor alles terecht; de lunch, de borrel, maar natuurlijk ook voor het diner! Iedereen is welkom, met grote óf met kleine trek. Op onze uitgebreide dinerkaart vind je voor ieder wat wils. Van een heerlijke malse saté, een zalmfilet of verschillende vegetarische gerechten!

 

Terras

Rondom ons café hebben we een terras. Dus bij mooi weer kun je hier heerlijk genieten van onze speciaal bieren, wijnen en lekkere borrelhapjes.

DartAvond

Maandagavond = DartAvond en Piepkesavond

Maandagavond, dartavond! 🎯
Wij zoeken nog darters voor het nieuwe dartseizoen. Heb je zin om ook weer mee te doen? Meld je dan snel aan!

Biljart

Dinsdagavond Biljartavond

🎱 Elke dinsdagavond is DE biljartavond bij De Burgemeester. Doe voor de gezelligheid mee, of doe mee aan de competitie. Dan zijn wij op zoek naar jou! Meedoen? Mail of kom keer langs.

Pubquiz

Elke 2de Woensdag van de maand  organiseren wij een quiz waar iedereen aan kan deelnemen. Kom gezellig met je familie, vrienden en/of buurt en doe mee!
Deze quiz bestaat uit 80 vragen waarop groepjes mensen (2 tot 4 personen) proberen zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Ieder goed antwoord is 1 punt waard en het team met de meeste punten wint. Zo eenvoudig werkt een pubquiz.
De Quiz bestaat doorgaans uit 4 vragenrondes, 2 muziekrondes en 2 fotorondes.
Meedoen is gratis.

Grolsch Proeverij Cafe

Wij zijn een Grolsch Proeverij café!

De Grolsch Proeverij staat voor een unieke serie speciaalbieren, gebrouwen in de Proefbrouwerij van Grolsch en voorlopig exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Proeverij Cafés. Eetcafé de Burgemeester is zo’n Café.

In de Proefbrouwerij hebben onze Meesterbrouwers de vrije hand om bestaande recepten door te ontwikkelen, traditionele bierstijlen een moderne twist te geven of op basis van hun eigen creativiteit nieuwe bieren en stijlen te ontwikkelen.

Als onderdeel van de Grolsch Proeverij vragen we bierliefhebbers in de desbetreffende Proeverij cafés actief naar hun mening over het bier. Zo kun je als bierliefhebber dus een bijdrage leveren aan de nieuwste innovaties van Grolsch.

2022 © Eetcafé De Burgemeester

website door Tom