Geopend tot 00:00

TEL 074 376 1288

E-Chopper rijden

Wat is een E-Chopper

Een E-chopper is een 100% elektrisch aangedreven scooter met een stoer uiterlijk, die op het eerste oog wat weg heeft van een Harley Davidson. Het verschil is echter dat deze e-chopper volledig elektrisch rijdt, waardoor je ook nog eens milieuvriendelijk bezig bent. Daarnaast rijdt je op een e-chopper ook nog eens geruisloos door de omgeving van Twente. Geen ronkende motor dus als je de e-chopper start. Altijd handig als je elkaar ook nog kunt verstaan.

E-Chopper huren Hof van Twente

Een E-chopper huur je natuurlijk via Vguitje.nl. of eetcafedeburgemeester.nl Onze start locatie ligt hartje Delden, midden in Hof van Twente. Ideaal dus als je de leukste plekjes van deze streek wilt leren kennen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig, en desgewenst kun je bij het huren van een E-chopper ook nog catering boeking in de vorm van een ontvangst met koffie / thee / gebak, een lunch of een afsluitend drankje met een diner.

E-Chopper Rijden Twente

Benieuwd naar de prijzen van het e-chopper rijden? Bij ons kun je zeer voordelig e-chopper rijden in de prachtig omliggende natuurgebieden. Bekijk onderstaande tabel voor meer informatie over de prijs van een uur, anderhalf uur e-chopper rijden. Kom je met meer dan 10 mensen? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!

Om een e-chopper te besturen dient men in het bezit te zijn van een AM-B-rijbewijs.

1 uur € 22,50
2 uur € 27,50
3 uur € 32,50

Wanneer u kiest voor E-Chopper verhuur Delden, Dan kiest u voor de onderstaande zekerheden:

Geniet met de elektrische e-chopper van de prachtige natuur

Uniek Bedrijfsuitje: Een uitje die zorgt voor extra teamspirit en waar eenieder nog lang over na zal praten.

Veiligheid: Onze e-choppers worden zowel voor als na elke rit grondig gecontroleerd om jou de hoogste veiligheid te bieden. VG Uitje is een unieke locatie voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of dagje weg! Door samen een activiteit te doen verbetert de “team spirit ”en heb je een bedrijfsuitje waar je nog lang over na kunt praten! Wanneer je kiest voor VG Uitje, ben je in ieder geval verzekerd van waanzinnige tochten door de beste natuurgebieden van Twickel en omstreken, goede begeleiding en een veilige e-chopper. Elke E-Chopper wordt door ons gecontroleerd na het gebruik. Zo weet jij ook zeker dat alles werkt, en kun je veilig de weg op!

Komt u liever na het vergaderen even lekker stoom afblazen met het bedrijf? Dat kan natuurlijk ook. Niets is beter dan even lekker uitwaaien na een serieuze bespreking. Wij kunnen  2 sfeervolle zalen aanbieden waar u kunt vergaderen. Vraag meer informatie aan of bekijk de pagina: Zakelijk. Natuurlijk zijn er ook andere activiteiten die u zou kunnen combineren met een Quiz of Chopper rijden

2022 © Eetcafé De Burgemeester

website door Tom