Gesloten tot 16:00

TEL 074 376 1288

Nieuw! Bij de Burgemeester!

Silent Disco

Op dit moment is het een enorme hype, je hebt het misschien wel eens gezien op een feestje, géén geluidsoverlast en geen grote installatie in de tuin. Eigenlijk heeft het alleen maar voordelen, de geluidskwaliteit van de koptelefoons is enorm goed en iedereen kan zelf bepalen hoe hard of zacht hij zijn of haar koptelefoon zet. Dat maakt het huren van een Silent Disco set erg geschikt voor diverse activiteiten of het nu een Hardcore feestje in een zaal, een 80’s en 90’s party op de camping of een silent disco thuis.

 

Voordelen van stille disco huren

Beeld je eens in  je gaat trouwen, je hebt qua muziek stijl nogal een gevarieerd publiek. Je kiest voor twee disco zenders bij je pakket, iedere gast op jouw feest kan zelf kiezen of hij naar de DJ’s muziek luistert of liever naar de  80’s en 90’s spotify lijst. Tevens zal het voor de trouw- of feestlocatie geen probleem zijn als je tot in de late uurtjes door wilt feesten, want geluidsoverlast is er niet meer met een silent disco.

 

Waar kun je een silent disco set voor gebruiken?

Silent disco voor bruiloften, verjaardagsfeesten, tuinfeesten, bedrijfsfeesten, rondleidingen, congressen, luisterverhalen en nog veel meer. Gebruik je de silent disco thuis? Dan zullen jouw vrienden er nog lang over praten. Je ziet de silent disco koptelefoons tegenwoordig op iedere Instagram of Tinder foto voorbij komen. Het levende bewijs dat de koptelefoons op ieder feest in de smaak vallen!

 

Hoe werkt het precies?

De draadloze koptelefoons zijn opgeladen en gaan ruim 8 uur mee. Per zender kun je met het kabeltje, dat bij de zender zit, een telefoon, laptop, dj apparatuur of ipad aansluiten. Bij deze silent disco set zit standaard 3 zenders. Zo kun meerdere muziekstijlen tegelijkertijd afspelen. De gasten kunnen zelf gemakkelijk met één druk op de knop de koptelefoon switchen van kanaal.

Het aansluiten van de apparatuur is kinderlijk eenvoudig en is in 30 seconden gebeurd!

Silent Disco Huren.

Huur hier je complete Silent Disco set.

We hebben een basis set bedacht en deze is steeds uit te breiden met 5 koptelefoons.

Basis Pakket:

  • 10 hoofdtelefoons
  • 1 zender

€ 50,00

Elke 5 extra hoofdtelefoons kosten 15 euro (max 100 hoofdtelefoons)
Een extra zender kost 10 euro (max 3 zenders)

 

Silent Disco Huren met DJ

Het is ook mogelijk om Silent Disco te huren met Dj.

Vraag naar de mogelijkheden.

2022 © Eetcafé De Burgemeester

website door Tom